Voor wie is de ondernemersreis?

Nederland is een belangrijke speler in de intensieve veehouderij. Wij hebben jarenlange kennis en kunde opgebouwd over het verbeteren en verduurzamen van de gehele keten. Jij bent als ondernemer actief in een slimme oplossing die toepasbaar is op de hele keten. Van staltechniek tot ventilatie, en van hygiëne tot medische oplossingen. Voor de intensieve veehouderij ben jij een voorloper in de Chinese markt.

Deze ondernemersreis is daarom interessant voor Nederlandse bedrijven en onderzoeksinstellingen die kansen zien in de intensieve veehouderij in Shandong en Jiangsu, China. Herken je in één van  onderstaande omschrijvingen:

  • Je bent nog niet zakelijk actief in China en wil graag de Chinese markt verkennen.

Tijdens deze missie zijn er veel mogelijkheden om kennis te maken met Shandong en Jiangsu en potentiële zakenpartners door middel van deelname aan gezamenlijke bedrijfsbezoeken, netwerkevenementen en persoonlijke matchmaking.
 

  • Je bent al zakelijk actief in Shandong en Jiangsu en wil graag je zakenpartners en/of contacten uitbreiden.

Deelname aan deze reis biedt je de uitgelezen kans om direct in contact te komen met je (potentiële) klanten, partners en organisaties die voor je interessant kunnen zijn.