Werk jij als ondernemer of toeleverancier in de intensieve veehouderij en denk jij na over zakendoen in China? Ga dan mee met de “Agrarische ondernemersreis” van 1 t/m 7 september, naar de provincies Shandong en Jiangsu in het oosten van China.

De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) organiseert deze ondernemersreis samen met de Netherland Business Support Offices (NBSO) Qingdao en Nanjing. De delegatieleider deze reis is Jeroen Smarius, Directeur Vitaal en Ruimtelijk Brabant in de sector Landbouw & Voedsel, bij Provincie Noord-Brabant.

In 2021 is onderzoek gedaan naar de markt voor intensieve veehouderij in China. Het onderzoek toonde aan dat er behoefte is aan technologische vooruitgang in de Chinese veehouderij industrie en dat deze nog achter ligt op de behoefte aan efficiënter en duurzamer te worden in de intensieve veehouderij.

Nederland is een belangrijke speler in de intensieve veehouderij. Wij hebben jarenlange kennis en kunde opgebouwd over het verbeteren en verduurzamen van de gehele keten. Nederlandse ondernemers dragen bij aan duurzame, slimme oplossingen die toepasbaar zijn op de hele keten. Van staltechniek tot ventilatie, en van hygiëne tot medische oplossingen. Nederland is een voorloper en wereldwijd bekend om haar techniek.


Wat kun je deze ondernemersreis verwachten?

Afwisselend programma
Verken de lokale markt door deelname aan seminars, beursbezoek en netwerkevenementen, allemaal gerelateerd aan de varkenshouderij en pluimvee-industrie, inclusief VIV Nanjing. De VIV is een toonaangevende beurs in de intensieve Veehouderij in China en biedt het Nederlandse bedrijfsleven een podium om diens technologieën te promoten tijdens het exlusieve Sino-Dutch symposium dat we daar organiseren met lokale partners.

Netwerkmogelijkheden
Kom in contact met belangrijke spelers en Chinese overheidsvertegenwoordigers in de veehouderijsector en stimuleer samenwerkingen en partnerschappen voor wederzijdse groei.
Hierbij krijg jij toegang tot het netwerk dat Brabant afgelopen 30 jaar in de provincies heeft opgebouwd.

Matchmaking 
Op basis van je eigen wensenpakket wordt je door een professionele partij gematched aan potentiële zakenpartners in Shandong & Jiangsu.

Bezoeken
Krijg uit de eerste hand inzicht in cutting-edge praktijken met exclusieve bezoeken aan gerenommeerde bedrijven en faciliteiten in Shandong en Jiangsu.

Inzichten van experts
Profiteer van discussies en seminars onder leiding van experts en doe waardevolle kennis en strategische inzichten op om uw bedrijf vooruit te helpen.