Versnel je groei in China met WeChat!

We zitten vol!! De animo is groot en het maximaal aantal deelnemers is aangemeld. Je kunt je nog wel inschrijven voor de wachtlijst, mocht er een afzegging komen dan zal de eerste in de rij zich alsnog kunnen registreren.
 

De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij organiseert op woensdag 15 september een International Business Breakfast* voor bedrijven die zakendoen met China. Deze ochtend zoomen we in op online presence in China.

Wat is WeChat en hoe werkt China’s super app? Hoe kan je als B2B bedrijf WeChat inzetten als branding- en promotie instrument om jouw Chinese doelgroep te bereiken? En hoe kan WeChat helpen bij de verkoop van jouw producten of diensten in China? 

Tijdens deze ontbijtsessie praat Thijs van der Toom van NextportChina je aan de hand van een aantal cases bij over alle ins en outs over WeChat die voor B2B bedrijven van belang zijn. NextportChina heeft over de afgelopen jaren meer dan 250 Europese bedrijven ondersteund met het opbouwen van online aanwezigheid in China. Na afloop weet je precies wat er voor nodig is om een succesvolle eigen online presence op WeChat te ontwikkelen.

Je bent van harte welkom van 8.00 uur tot 10.00 uur, een heerlijk vers ontbijt staat voor je klaar!

Locatie: Philharmonie, Oude Goirleseweg 167, Tilburg. Parkeren kan gratis voor de deur.

Meld je gratis aan voor dit International Business Breakfast via de knop boven in het menu. Sluitingsdatum voor aanmelden is maandag 13 september. De voertaal zal Nederlands zijn. Als je nog vragen hebt kun je altijd contact opnemen met Liane Bok op 06-5260 6440 of via trade@bom.nl

Wij hopen je inschrijving snel tegemoet te kunnen zien.
 

*Dit evenement richt zich op een specifieke doelgroep (B2B) en er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De organisatie behoudt zich het recht om niet relevante aanmeldingen af te wijzen. Per bedrijf kunnen max. 2 personen zich aanmelden. Bij een no show of afmelding op de dag van het evenement zijn wij genoodzaakt 75 euro in rekening te brengen.