Voor wie is de ondernemersreis?

Deze ondernemersreis is interessant voor Brabantse bedrijven en onderzoeksinstellingen die kansen zien in de hightech en agrifood sector in Jiangsu, China. Herkent u zich in een van  onderstaande omschrijvingen:

  • U bent nog niet zakelijk actief in Jiangsu en wil graag de Chinese markt verkennen.

Tijdens deze missie zijn er veel mogelijkheden om kennis te maken met Jiangsu en potentiële zakenpartners door middel van deelname aan gezamenlijke bedrijfsbezoeken, netwerkevenementen en persoonlijke matchmaking.
 

  • U bent al zakelijk actief in Jiangsu en wil graag uw zakenpartners en/of contacten uitbreiden.

Deelname aan deze reis biedt u de uitgelezen kans om direct in contact te komen met uw (potentiële) klanten, partners en organisaties die voor u interessant kunnen zijn. Daarnaast biedt de aanwezigheid van de commissaris van de Koning het aanvullende voordeel dat deuren gemakkelijker worden geopend dan wanneer u zelfstandig naar China reist.

Lees hier wat de meerwaarde is van deelname aan deze ondernemersreis naar Jiangsu!


Voor wie is de strategische Agrifoodreis?

Deze strategische Agrifoodreis is interessant voor Brabantse bedrijven en onderzoeksinstellingen die zich willen orienteren op ontwikkelingen en strategische kansen in de Agrifood sector in Jiangsu, China. Dit is een tweedaagse strategische reis o.l.v. gedeputeerde Gezondheid, Energie en Landbouw, Anne-Marie Spierings. De thema’s voor deze strategische reis hangen samen met de innovatiekansen van de Agrifoodsector op het gebied van smart farming, smart processing, dataficatie, precisie landbouw en eiwitransitie in relatie met duurzaamheid en klimaat. 

Deelname aan deze reis biedt u de uitgelezen kans om direct in contact te komen met overheidsorganisaties en strategische partners in de Agrifoodsector die voor u interessant kunnen zijn. Op basis van deze reis gaan de Provincie en de BOM, met hun partners in Jiangsu, een meerjarig strategisch samenwerkingsplan opstellen.