VOORLOPIG PROGRAMMA

Wat bieden de BOM en de provincie Noord-Brabant u tijdens deze week:

  • Matchmaking: op basis van uw eigen wensenpakket wordt u door een professionele partij gematched aan potentiële zakenpartners in Shanghai en Jiangsu. 
  • Afwisselend programma: deelname aan seminars, bedrijfsbezoeken en netwerkevenementen.
  • Lokaal netwerk: toegang tot het netwerk dat Brabant afgelopen 25 jaar in de provincie Jiangsu heeft opgebouwd.
  • Kennismaking: met de Chinese (zaken)cultuur en de (technologische) ontwikkelingen die het land momenteel doormaakt.

Naar aanleiding van een intake-gesprek met u stellen wij een op maat gemaakt programma voor u samen in nauwe samenwerking met het Brabant Representative Office in Jiangsu, het NBSO Nanjing, het Consulaat-generaal in Shanghai, onze externe matchmakingspartner en lokale partners. Hieronder vindt u een overzicht van het standaardprogramma.

Let wel: Dit betreft een concept-programma. Er kunnen nog wijzigingen plaatsvinden in de volgorde van de verschillende programmaonderdelen.


Zondag 27 oktober
Vertrek vanuit Amsterdam naar Shanghai.
Vlucht KL0895 Amsterdam - Shanghai Pudong om 17.15 uur.

Maandag 28 oktober  
Eind van de ochtend komen we aan in Shanghai.
Middagprogramma: Kick-off diner met lokale experts en programma briefing in samenwerking met het Consulaat-generaal Shanghai. 

Dinsdag 29 oktober    

Vandaag staat in het teken van matchmaking. Op basis van uw intake gaat u vandaag in gesprek met mogelijke zakenpartners in en rondom Shanghai.
’s Avonds komen we weer samen voor een diner en dag evaluatie.

Woensdag 30 oktober
Op woensdag reizen we van Shanghai naar Suzhou, dé hightech hotspot van provincie Jiangsu. Hier hebben onder andere VDL ETG, Sioux, Prodrive, NXP en Philips hun vestigingen hebben opgezet.

Het programma bestaat vandaag uit de volgende opties:

  • Gezamenlijk bezoek aan 'Hightech zone' en bedrijven.
  • Optionele individuele opvolging van matchmaking van de vorige dag.

Ook organiseert de provincie Noord-Brabant vandaag de Brabant Innovation Day Suzhou.

's Avonds komt de gehele groep samen tijdens een Brabant Networking Dinner, een uitgelezen kans om uw netwerk uit te breiden.

Donderdag 31 oktober
Naast de 25 jarige zusterrelatie tussen Brabant en de provincie Jiangsu hebben verschillende Brabantse steden ook een stedenband met een stad in deze provincie. Vandaag worden bezoeken aan deze verschillende steden georganiseerd in samenwerking met de betrokken Brabantse zusterstad. De zustersteden bestaan onder andere uit Wuxi, Yangzhou en Changzhou. Afhankelijk van uw interesse reist u mee naar één van deze steden. Meer informatie volgt zo snel mogelijk.

We eindigen de dag in Nanjing, de hoofdstad van de provincie Jiangsu.

Vrijdag 1 november
Vrijdag staat in het teken van de viering van 25 jaar Brabant-Jiangsu. Via persoonlijke matchmakingsgesprekken komt u in contact met partijen uit de zusterprovincie en verkent u de mogelijkheden tot samenwerking.

Ook vindt vandaag de Hightech Conferentie plaats. Hier zal het Brabantse hightech ecosysteem worden gepresenteerd aan een groot publiek door middel van presentaties en pitches.

In de avond komen alle programma’s samen en vieren we de 25-jarige zusterrelatie tussen de provincies Brabant en Jiangsu.

Zaterdag 2 november
Optioneel cultureel programma of tijd voor verdere opvolging matchmaking van de vorige dag.

In de middag: vertrek naar Shanghai voor overnachting.

Zondag 3 November
Vertrek vanuit Shanghai naar Amterdam.
Vlucht KL0896 Shanghai Pudong - Amsterdam, vertrek: 12.40 uur,
aankomst Amsterdam: 17.45 uur.