PROGRAMMA

Wat bieden de BOM en de provincie Noord-Brabant u tijdens deze week:

 • Matchmaking: op basis van uw eigen wensenpakket wordt u door een professionele partij gematched aan potentiële zakenpartners in Shanghai & Jiangsu. 
 • Afwisselend programma: deelname aan seminars, bedrijfsbezoeken en netwerkevenementen.
 • Lokaal netwerk: toegang tot het netwerk dat Brabant afgelopen 25 jaar in de provincie Jiangsu heeft opgebouwd.
 • Kennismaking: met de Chinese (zaken)cultuur en de (technologische) ontwikkelingen die het land momenteel doormaakt.

Hieronder vindt u een overzicht van het standaardprogramma.


ZONDAG 27 OKTOBER

 • Vertrek vanuit Amsterdam naar Shanghai Pudong Vlucht KL0895  om 17.15 uur.
   

MAANDAG 28 OKTOBER  

 • Eind van de ochtend komen we aan in Shanghai.
 • Programma: Kick-off meeting en diner met lokale experts en programma briefing in samenwerking met het Consulaat-generaal Shanghai. 


DINSDAG 29 OKTOBER
Matchmaking in Shanghai (Hightech & Agrofood)

 • Vandaag gaat u één op één in gesprek met mogelijke zakenpartners in en rondom Shanghai. Naar aanleiding van het intakegesprek voorafgaand aan de reis bezoekt u een aantal gesprekspartners op locatie. U krijgt ruim van te voren informatie door van de partijen met wie u deze dag in gesprek gaat zodat u goed voorbereidt in gesprek gaat.
 • ’s Avonds komen we weer samen voor een diner en dag evaluatie.
   

WOENSDAG 30 OKTOBER 
Hightech:

 • Op woensdag reizen we van Shanghai naar Suzhou, dé hightech hotspot van provincie Jiangsu. Hier hebben onder andere VDL ETG, Sioux, Prodrive, NXP en Philips hun vestigingen opgezet. Waarom hebben deze bedrijven zich juist hier gevestigd? Wat maakt deze regio zo interessant? Zou het ook voor u interessant kunnen zijn? En welke uitdagingen komen deze partijen tegen bij het zakendoen in Suzhou? Dit zijn onderwerpen waar we vandaag dieper op ingaan d.m.v. bedrijfsbezoeken en gesprekken met ondernemers.
 • In de avond wordt er een informeel netwerkdiner georganiseerd met het lokale netwerk in Suzhou.
   

Agrifood:

 • Op basis van de samenstelling van de groep wordt nog een passend programma opgesteld voor deze dag i.s.m. de provinciale agrifood overheidsinstanties.
   

DONDERDAG 31 OKTOBER
Het programma voor deze dag bestaat uit verschillende blokken:

 • Bezoek zustersteden Brabantse steden. Naast de 25 jarige zusterrelatie tussen Brabant en de provincie Jiangsu hebben verschillende Brabantse steden ook een stedenband met een stad in deze provincie. Afhankelijk van uw interesse reist u mee naar één van deze steden. Meer informatie hierover volgt binnenkort.
 • Daarnaast organiseert de BOM een groepsprogramma in Nanjing voor zowel de Agrifood groep als voor de Hightech groep.

We eindigen deze dag allemaal in Nanjing, de hoofdstad van de provincie Jiangsu.

Ook organiseert de provincie Noord-Brabant vandaag de Brabant Innovation Day in Suzhou.
 

VRIJDAG 1 NOVEMBER
Vrijdag staat in het teken van de viering van 25 jaar Brabant-Jiangsu. De hele groep ondernemers en bestuurders komt vandaag samen in de hoofdstad van de provincie.

 • In de ochtend wordt u n.a.v. uw intake middels een Brabant-Jiangsu matchmakingsevent georganiseerd door het Brabant Office in Nanjing in contact gebracht met partijen uit de zusterprovincie en verkent u de mogelijkheden tot samenwerking.
   
 • Ook vindt vandaag de Hightech Conferentie plaats. Hier zal het Brabantse hightech ecosysteem worden gepresenteerd aan een groot publiek door middel van presentaties en pitches.
   
 • In de avond komen alle programma’s samen en vieren we de 25-jarige zusterrelatie tussen de provincies Brabant en Jiangsu.
   

ZATERDAG 2 NOVEMBER
Optioneel cultureel programma of tijd voor verdere opvolging matchmaking van de vorige dag.
In de middag: vertrek naar Shanghai.
 

ZONDAG 3 NOVEMBER
Vertrek vanuit Shanghai naar Amsterdam.
Vlucht KL0896 Shanghai Pudong - Amsterdam, vertrek: 12.40 uur aankomst: 17.45 uur.

 

* Naar aanleiding van een intake-gesprek met u stellen wij een op maat gemaakt programma voor u samen in nauwe samenwerking met het Brabant Representative Office in Jiangsu, het NBSO Nanjing, het Consulaat-generaal in Shanghai, onze externe matchmakingspartner Yourop en lokale partners.

* Let wel: Bovenstaande betreft een concept-programma. Er kunnen nog wijzigingen plaatsvinden in de volgorde van de verschillende programmaonderdelen.