Zijn uw bedrijfsgeheimen veilig in China?

Wegens enorme belangstelling zijn er geen plaatsen meer beschikbaar en is de inschrijving voor dit event gesloten. Houd onze site in de gaten voor een volgend International Business Breakfast!

BOM International Trade organiseert, in samenwerking met Brainport Development, op woensdag 19 juni het volgende International Business Breakfast gericht op bedrijven die zakendoen met China. Tijdens deze interactieve ontbijtsessie gaan we het samen met twee sprekers hebben over bescherming van uw bedrijfsgeheimen in China, een onderwerp dat de laatste tijd zeer actueel is.

Reinout van Malenstein, advocaat (Senior Counsel) in China bij het Chinese advocatenkantoor HFG, adviseert bedrijven met betrekking tot het Chinese ondernemingsrecht en het intellectuele eigendomsrecht. Reinout is benoemd tot National Vice-Chair van de Intellectual Property Working Group van de European Chamber of Commerce in China, en als IP expert voor de Europese Commissie. Hij gaat inhoudelijk in op door u ingebrachte vraagstukken over bescherming van intellectueel eigendom in China.

Hans Duisters, CEO van Sioux Group BV deelt zijn ervaringen die hij de afgelopen anderhalf jaar heeft opgedaan bij het opzetten van een Chinese vestiging in Suzhou. Wat maakt China zo’n kansrijke markt voor het Brabantse hightech bedrijf en hoe gaat Sioux om met bescherming van hun IP? Hans vertelt u over de noodzakelijke voorbereidingen, deelt praktijkervaringen en geeft een doorkijk naar de toekomst van Sioux in China.

Gedurende deze ontbijtsessie van 8.00 tot 10.30uur kunt u gebruik maken van een vers ontbijt zodat u om 10.30 uur weer op weg kunt, op naar de volgende klant!

Locatie: We zijn te gast bij het Software Competence Centre op de Brainport Industries Campus, BIC 1 in Eindhoven.

U kunt zich hier gratis aanmelden voor dit International Business Breakfast. Hier kunt u ook uw persoonlijke vraag doorgeven. Sluitingsdatum voor aanmelden is woensdag 12 juni. Als u nog vragen heeft kunt u altijd contact opnemen Liane Bok op 06-5260 6440 of via trade@bom.nl

Wij hopen uw inschrijving snel tegemoet te kunnen zien.


 

*Dit evenement richt zich op een specifieke doelgroep en er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
  De organisatie behoudt zich het recht om niet relevante aanmeldingen af te wijzen. Per bedrijf kan 1 persoon
  zich registeren.